Hyvinvointipalvelu Sydänpolku

PALVELUT

  Yin jooga

  Tule sellaisena kuin olet! Tule olemaan, älä suorittamaan ja tekemään.


  Yin jooga rentouttaa kehoa ja mieltä, hellii parasympaattista hermostoa ja rauhoittaa. Yin jooga on hiljentymistä, pysähtymistä ja irtipäästämistä. Asanoissa ollaan normaalia pidempään eli 3-5 minuttia. Asanat ovat maaten, istuen tai seisten. Tai nämä jokainen vaihde käydään vuoronperään. Yin jooga on syvempää eli sillä päästään vaikuttamaan sidekudoksiin, jänteisiin, niveliin ja jopa luihin saakka.

   

  Sopii niin miehille kuin naisille ja eri-ikäisille sekä jäykille ja aikaisempaa koemusta ei tarvita. Tarvittaessa asanoita tuetaan apuvälinein: bolsterin, vyön tai joogatiilen avulla.

   

  Tunnille tarvitset mukaan joogamaton, rennot säänmukaiset vaatteet ja juomapullon.

   


  Metsä- , luonto- ja puistojooga

  Tule sellaisena kuin olet! Tule olemaan, älä suorittamaan ja tekemään.
   

  Jooga on tietoista hatha joogaa, kevyttä ja niin, että aloittelijakin pääsee mukaan. Suunnittelen tunnit ryhmälle sopivaksi ja erityistoiveet huomioiden. Teemme joogassa erilaisia asanoita (asentoja) ja vaihdamme sujuvasti asanoista toiseen. Asanat ovat maaten, istuen tai seisten. Tai nämä jokainen vaihe käydään vuoronperään.
   

  Lopuksi on aina rentoutus, joka sisältää usein hengitysharjoituksia ja mindfulnessia. Joogissa siis olemme ulkona: puistossa, luonnossa ja metsässä. Maaperän kaltevuus tuo tasapainoharjoitetta ja joogassa voi hyödyntää kantoja, kiviä, puunrunkoja ja luonnon värejä ja ääniä.
   

  Erityisryhmille voin suunnitella tuolijoogaa tai aina ryhmän tarpeet huomioiden.

   

  Tunnille tarvitset mukaan joogamaton, rennot säänmukaiset vaatteet ja juomapullon.

  VOIT VARATA omalle ryhmälle tai Tyhy paketin.

   

  Joogaa

  Tietoinen jooga

  Jooga on tietoista hatha joogaa, kevyttä ja niin, että aloittelijakin pääsee mukaan.


  Suunnittelen tunnit ryhmälle sopivaksi ja erityistoiveet huomioiden. Teemme joogassa erilaisia asanoita (asentoja) ja vaihdamme sujuvasti asanoista toiseen. Asanat ovat maaten, istuen tai seisten. Tai nämä jokainen vaihe käydään vuoronperään.
   

  Voit esittää toiveesi, minkälaista joogaa Sinun ryhmä kaipaisi. Onko jooga enemmän rentouttavaa ja irtipäästämistä tai onko jooga dynaamisempi? Suunnittelen yksilöllisen tunnin ja tarvittaessa varaan paikan.
   

  Lopuksi on aina rentoutus, joka sisältää usein hengitysharjoituksia ja mindfulnessia. Käytän tunneilla mukana kynttilöitä, kortteja, erilaisia soittimia ja äänimaljoja.

   

  Joogaa

  Hengittele